KTÜN 18. Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve ilgili öğrenci toplulukları tarafından organize edilen ve Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresi unvanına sahip olan BİLMÖK (Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi) 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bu yıl 18.si düzenlenen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresinde bilişim alanındaki güncel gelişmeler 3 gün boyunca sektör ve akademinin önde gelen isimleri tarafından ele alındı.

Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresinin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik yaptı. Prof. Dr. Babür Özçelik, kongrenin KTÜN ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “2005 yılından bu yana düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük ulusal öğrenci kongresi olma özelliği taşıyan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi’nin Üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor olmasından büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Güncel konuların ele alınacağı, sektörün ve akademinin önde gelen isimlerin buluşacağı kongrenin son derece verimli geçeceğine ve kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabileceğiniz bir atmosfer yaratacağına inanıyorum.” dedi.