KTÜN, TEKNOFEST 2022 3. Kurumsal İletişim Koordinasyon Toplantısı’nda

Üniversitemizin de paydaş kuruluşlar arasında yer aldığı TEKNOFEST 2022’nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda üçüncüsü düzenlenen Kurumsal Temsilciler Koordinasyon Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü olarak katılım sağlandı.

Toplantıda, TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam’ın süreçle ilgili sunumunun ardından bu yıl Samsun'da ve Azerbaycan’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2022 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde yapılması planlanan yarışları yönelik devam eden hazırlık süreci değerlendirildi. Ayrıca, farklı kategorilerde düzenlenecek olan Teknoloji Yarışmalarına katılımın arttırılmasına yönelik duyuru çalışmaları ile ilgili yapılacak konu başlıkları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Konya Teknik Üniversitesi toplantıda, TEKNOFEST paydaşı olarak yapılacak iletişim çalışmalarında her türlü desteğin verileceğini bir kez daha yetkililere ileterek, bu anlamda her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti. İstanbul Valiliği koordinasyonluğunda, İstanbul Bilim Üsküdar’da yapılan toplantıya; TEKNOFEST Genel Sekreteri Ömer Kökçam’ın yanı sıra ilgili kurumların kurumsal iletişim temsilcileri katıldı.

TEKNOFEST 2022 3. Kurumsal Temsilciler Koordinasyon Toplantı Sunumuna erişim için lütfen tıklayınız.

KTÜN Konya teknik Üniversitesi