KTÜN, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik’in katılımıyla online olarak gerçekleşti. Toplantıya Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Mahmud Sami Döndüren, Doç. Dr. Bilgehan Kekeç ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin yeni bir fakülte olmadığını bu anlamda fakülte ve öğretim üyelerinin bilgi ve birikimleri ile beraber oturmuş bir fakülte olduğunu ifade etti. Rektör Özçelik, “Çağı yakalayan dünya standartlarında öğretim veren, bir fakülte olma yolunda her zaman kendisini yenilemesi gerekiyor. KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemiz bu anlamda bölgemiz sanayisi için önemli bir konumda, öğretim elemanlarımız başarılı projeler ile güzel sonuçlar elde ederek ülkemizde de adından söz ettiriyor. Bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum ve yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Toplantı da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferruh Yıldız 2021-2022 yılı plan, program ve işleyişinin ele alındığı bir sunum gerçekleştirdi.  2020-2021 öğretim yılı genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantı da yaklaşık bir yıldır devam eden pandemi dönemi uzaktan öğretim süreci görüşüldü.

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Babür Özçelik