KTÜN’ün Öğrenci Proje Pazarında Ödüller Sahiplerini Buldu

2006 yılından buyana üniversitemiz bünyesinde düzenlenen ve büyük bir ilgiyle takip edilen 9. Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı (KTMOPP), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonu’nda akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz, sponsorlar ve davetlilerin katıldığı ödül töreni ve eğlenceli aktivitelerle sona erdi.

Proje Pazarının son gününde gerçekleştirilen, ödül töreninin de yer aldığı programa, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ile projeye sponsor olan sanayi ve ticaret kuruluşlarının temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 5 ayrı alanda düzenlenen ve mühendislik fakültelerinde okuyan lisans öğrencilerinin projelerinin görücüye çıktığı organizasyonda, 11’i 6 farklı üniversiteden olmak üzere toplam 113 proje yer aldı.

Halil Cin Konferans salonunda düzenlenen törende ödüller sahiplerine verildi. Etkinlik, konser ve çeşitli oyunlardan oluşan aktivitelerle son buldu.

SANAYİ VE HİZMET SEKTÖRÜNDEN PROJE PAZARINA DESTEK

TÜBİTAK, Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu, Eti Aliminyum A.Ş, (Altın Sponsor), Öztaşoğlu Harfiyat Ltd. Şti., Bera Vakfı, Çağlayan Soğutma A.Ş, , Memak Plastik Gıda Mak. San. Tic. A.Ş (Gümüş Sponsor),   Alışan Lojistik, Enelsis Endüstri Elektrik Sis, Petek Kalıp Ambalaj San. A.Ş,, Simkon Mühendislik Ltd. Şti., Ege.  Sis. Bil.  İşl. Sis. Ltd. Şti., Argeva Bilişim Tek. Ltd. Şti.(Bronz Sponsor),  İlko İlaç San. A.Ş,, Mepsan Petrol Cihazları A.Ş., Denma Mühendislik & Makina Oto. İnş. San. & Tic. Ltd. Şti.,  Exentech Savunma Ltd. Şti. (İnci Sponsor), Aselsan,  Sosyal İnovasyon Ajansı, Konya Bilim Merkezi,  İmaş Makina Sanayi A.Ş, Divizyon, Tercih Patent, Aivisiontech , Türk Kadınlar Birliği ve Konya Çalışan Gençlik, (Diğer Sponsorlar), etkinliğe destek olan kuruluşlar arasında yer aldı.