Konya Teknik Üniversitesi YKS Kariyer Günlerinde

Konya Teknik Üniversitesi Konya Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen ‘YKS Kariyer Günleri’ne katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda katılım sağlanan YKS Kariyer Günlerinde bölgemizin önemli liselerinden yaklaşık 70 kişilik rehber öğretmen ile bir araya gelindi. Akademik ve idari uzmanlarımız katılımcılara Üniversitemizin eğitim ve araştırma olanaklarından bahsetti.

KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan Mart’ının sunumunun ardından, KTÜN Kariyer Merkezinden Öğr. Gör. Merve Gül Koçakoğlu ve Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Ayhan Tekin katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.