Konya Teknik Üniversitesi Taekwondonun Yıldızlarını Ağırlıyor

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen, “Yıldızlar Milli Takım Seçme ” müsabakaları Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda 27 Haziran Pazartesi günü (bugün) başlayan müsabakalarda Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcular milli takıma girmek için kıran kırana mücadele veriyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi olarak genç sporcuları ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, milli forma heyecanı yaşamak için ter döken tüm sporculara başarılar diledi. Özçelik, Türkiye Taekwondo Federasyonu,  Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Yıldızlar Milli Takım Seçme müsabakaları 28 Haziran Salı günü sona erecek.