Konya Teknik Üniversitesi 5. İslami Dayanışma Oyunları Güreş Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Şehrimizde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları “Güreş” müsabakaları Konya Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesinde bulunan Spor Salonu’nda 10 Ağustos Salı günü başlayan müsabakaların ilk günü tamamlandı ve derece elde eden sporculara madalyaları takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik, 5. İslami Dayanışma Oyunları Güreş Müsabakalarına katılan sporcuları ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Üniversitemizde Güreş ve Judo müsabakaları ve madalya törenleri gerçekleştirilecek.   Spor tesislerimizde mücadele eden tüm sporculara başarılar diliyor, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

5. İslami Dayanışma Oyunları Güreş Müsabaka Programına erişim için tıklayınız.