Konya Teknik Üniversitesi 2024 YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yüzde Yüz Doluluk Oranına Ulaştı

Üniversite adaylarının yapmış olduğu üniversite tercihleri, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 13 Ağustos tarihinde açıklandı. Buna göre Konya Teknik Üniversitesi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzde yüz doluluk oranına ulaştı.

2024 YKS sonuçları hakkında değerlendirmede bulunan üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Osman Nuri Çelik “Bölümlerimizin doluluk oranının yüzde yüz olması bizim için gurur vericidir. Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere tüm öğrencilerimizin öğrencilik hayatları boyunca kendilerini geliştirerek başarılı birer       mühendis, mimar ve tekniker olacağına inanıyorum. Bizler de üniversite olarak, her zaman öğrencilerimizin yanında yer alarak onları her yönden destekleyeceğiz. Tercihleriyle Konya Teknik Üniversitesi ailesinin bir parçası olan öğrencilerimizi, bu vesileyle tebrik ediyor ve onlara başarılı, mutlu bir öğrenim hayatı diliyorum.” dedi.