Depremzedelere Yönelik Ayni Yardım Kampanyamız Sürüyor

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ardından Konya Valiliği koordinasyonunda başlatılan ayni yardım kampanyasına Konya Teknik Üniversitesi ailesinin desteği sürüyor.

Konya Teknik Üniversitesi olarak depremzedelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.  Üniversitemizde toplanan yardımları şehrimizde konaklayan depremzedelere düzenli aralıklarla ulaştırıyoruz.

Ayni yardımlarınızı, Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi personel ve öğrenci girişinde oluşturulan yardım toplama merkezinde teslim alarak ihtiyac duyan depremzedelere ulaştırıyoruz.

Ülkemizin yaşamış olduğu bu üzücü afet nedeniyle konuya duyarlılık gösteren ve depremzede vatandaşlarımıza katkıda bulunmak isteyen herkesi “Ayni Yardım Kampanyası”na davet ediyoruz.

Ayni yardımda bulunmak isteyen veya yardıma ihtiyaç duyan personelimiz aşağıdaki numaralarla irtibat kurabilir: