“TEKNOFEST’2021 KTÜN Takımları” Kaynaşma Toplantısında Bir Araya Geldi

TEKNOFEST’21 yarışmalarına iddialı hazırlanan ‘TEKNOFEST’2021 KTÜN Takımları’ düzenlenen kaynaşma toplantısında bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik öğrencilerle sohbet ederek süreç ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur tarafından organize edilen kaynaşma toplantısı Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Halkacı, KTÜN TEKNOFEST Koordinatörü Doç. Dr. Akif Durdu, yarışmaya katılan takımların danışman öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, “Öncelikle takımlarımız ve takımlarımızı yarışma sürecine hazırlayan öğretim elemanlarımızla böyle bir etkinlikte bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Moral ve motivasyona ihtiyaç duyduğumuz bu süreçlerde, böyle etkinliklerle bir araya gelmek eminim sizler için de iyi olacaktır. Bu sene takımlarımızın ne kadar büyük bir heves ve motivasyonla çalıştığını görebiliyorum. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum ve hepinize bu zorlu süreçte başarılar diliyorum. Bu etkinlikle sizle bir araya gelmemize vesile olan Prof. Dr. Cemil Sungur Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur ise, “Öncelikle katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yıl TEKNOFEST’21 yarışmalarına üniversitemiz paydaş olarak katılacak olmamız bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Yarışmalar da üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek yarışmalardan başarıyla dönmek istiyoruz. Bu noktada danışman hocalarımıza ve takımlarımıza başarılar diliyor, bu süreçte bizlere her türlü desteği veren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte, gerçekleştirilen konuşmaların ardından, Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, Rektör Yardımcısı Selçuk Halkacı, Prof. Dr. Cemil Sungur ve Doç. Dr. Akif Durdu tarafından öğrencilere Konya pilavı ikram edildi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Özçelik öğrencilerle sohbet ederek süreç ve projeleri hakkında bilgi aldı.