Üniversitemizden Petek Plastik AŞ’ye Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cemil Sungur, Konya Organize Sanayinde faaliyet gösteren Petek Plastik A.Ş’ nin üretim tesislerini ziyaret etti.

Petek Plastik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Öztürk’ten bilgi alan Rektörümüz ve beraberindeki heyet, firmanın üretim tesislerini gezerek yetkililer ile eğitim, staj ve danışmanlık alanlarında yapılacak iş birlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Petek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Öztürk’e Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okuluna sağladığı destekten dolayı teşekkür ederek, sektörün ihtiyaçlarına yönelik nitelikli insan kaynağı sağlayabileceklerini belirtti. Proje bazında akademik danışmanlık sunabileceklerini söyledi.

Petek Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Öztürk ise Konya Teknik Üniversitesi ile her türlü iş birliğine açık olduklarını söyleyerek, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’e, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete, KTÜN Kurumsal İletişim Koordinatörü Osman Keskin, Petek Plastik A.Ş Üretim Müdürü Osman Saraç ve Satınalma Müdürü Ali Rıza Zengin de eşlik etti.

Konya Teknik üniversitesi KTÜN Osman Nuri Çelik