Üniversitemizde Şivlilik Kutlaması

Konya’ya özgü asırlık bir gelenek olan Şivlilik Geleneği, Üniversitemizde de unutulmadı. Şivlilik günü kapsamında akademik ve idari personelimiz ile bir araya geleren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, personelimizin Regaip Kandili’ni kutladı.

Gelişim yerleşkesinde yapılan etkinliğe Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esra Yel, Doç. Dr. Gürol Önal, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Oral, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Saadettin Erhan Kesen, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Altın, Genel Sekreter V. Kamil Gök ile akademik ve idari personel katıldı.

Şivlilik günü kapsamında akademik ve idari personelimiz ile bir araya gelerek personelimizin Regaip Kandili’ni kutlayan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, “Konyamız için oldukça önemli olan bu geleneği üniversitemizde de yaşatıyor olmak bizim için oldukça kıymetli. Bir arada olduğumuz bu özel günde hepinizin kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Konya Teknik Üniversitesi KTÜN Prof. Dr. Osman Nuri Çelik