Üniversitemiz ve Rudny Industrial University Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Rudny Industrial University ve Üniversitemiz arasında personel değişimi, öğrenci değişimi, ortak araştırma derecesi/çift diploma/çift lisans yüksek lisans derecesi, ortak konferanslar, sempozyumlar, seminerler, etkinlikler, araştırma projeleri olmak üzere genel iş birliklerini kapsayan protokol imzalandı.

Rudny Industrial  University’den Rektör Prof. Dr. Nurbek Pazharbekovich Saparkhojayev, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Larissa Leonidovna Bozhko Uluslararası İş birliğinden sorumlu Adilet Yessenbekov’un katıldığı çevrimiçi görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörümüz Doç. Dr. Muharrem Hilmi Aksoy ve Koordinatör Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Teslime Gökgöl yer aldı.