Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, ‘Huawei Turkey ICT Academy Summit Programı'na Katıldı

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Huawei ICT Academy Programı ile bilişim teknolojileri alanlarında yapılan işbirliği kapsamında düzenlenen ‘Huawei Turkey ICT Academy Summit Programı'na katıldı.

KTÜN TTO öncülüğünde 2020 yılından bu yana devam eden Huawei ICT Academy Programı ile bilişim teknolojileri alanında daha fazla öğrenci yetiştirmeyi amaçlıyordu. Bu amaç doğrultusunda Ankara’da düzenlenen etkinlik ile üniversitelere entegre programlar geliştirmek, akademik camia ile işbirliğini artırmak amacıyla temsilciler bir araya geldi. Düzenlenen programda Huawei ICT Talent Ekosistem Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Himanshu Mahajan, Huawei Türkiye CMO'su Burak Bıçakhan ve ICT Akademi Kanal Müdürü Kübra Harput konuyla ilgili sunumlarını gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Huawei ICT Academy Programında yer alan 26 üniversiteden temsilcilerin de katıldığı programda katılımcılar konuyla ilgili tecrübelerini aktardı. Üniversitemizi temsilen ise KTÜN TTO’dan Öğretim Görevlisi M. Celallettin Ergene ve Öğretim Görevlisi K. Pınar Sungur katıldı.