Üniversitemiz Malzeme Bilimi Topluluğu Tarafından Altun Döküm ve AKKO Makina Firmalarına Teknik Gezi Düzenlendi

Üniversitemiz Malzeme Bilimi Topluluğu tarafından düzenlenen teknik gezi kapsamında Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğrencileri Altun Döküm ve AKKO Makina firmalarını ziyaret etti.

Gerçekleştirilen teknik gezi ile öğrencilerin ilgili firmaların çalışmalarını ve üretime ilişkin faaliyetlerini yakından görmeleri amaçlanan gezide, öğrenciler kalıp model tasarımı, kalıp imalatı, döküm ısıl işlem gibi üretimler ve üretim süreçleri hakkında bilgi aldı. AKKO firmasında ise öğrencilere tornalama takımları, diş ve kanal açma takımları gibi faaliyetler hakkında bilgi alarak son teknoloji tezgah ve ekipmanları yerinde görme imkanı buldu.

Gerçekleştirilen teknik gezide Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Yıldırım, Doç. Dr. Özlem A. Yıldırım ve Doç. Dr. Volkan Kalem öğrencilere eşlik etti.