Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Tebrik

Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Babür ÖZÇELİK ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Hüseyin ÇETİN danışmanlığında, Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Onur Can ŞİRVAN'ın yüksek lisans tezi için hazırlamış olduğu "Ligand Bağlı Nano Bakır Malzemenin Sentezi, Karakterizasyonu ve Kesme Sıvısı Olarak Talaşlı İmalatta Kullanılabilirliğinin İncelenmesi" başlıklı proje, 'TÜBİTAK 1002' projeleri kapsamında kabul edilmiştir.

Proje ekibinde Prof. Dr. Hayrettin DÜZCÜKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Mevlüt TÜRKÖZ ve Doç. Dr. Farabi TEMEL’in yer aldığı proje kapsamında; geliştirilecek nano malzeme katkılı yağlayıcının tribolojik performansı ve imalat işlemlerinde kullanılabilirliği araştırılacaktır.

Proje ekibini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü

Konya Teknik Üniversite KTÜN