Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Rosetta Stone Dil Eğitim Deneme Erişimi

Değerli Konya Teknik Üniversitesi Ailesi;

EBSCO Information Services firması tarafından, Rosetta Stone dil eğitim seti deneme erişimi 15.05.2021 tarihine kadar ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur. Üniversitemiz bünyesindeki tüm kullanıcılarımız (Akademik personel, Öğrenci ve İdari personel) 30 farklı dil (Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca) seçeneği için mevcut tüm seviyelerden faydalanabileceklerdir.

NOT: Kullanıcı istatistiklerinin tutulabilmesi amacıyla hesap oluştururken kurumsal e-posta adresinizi kullanmanız gerekmektedir. Kullanım durumuna göre daimi abonelik gerçekleştirilecektir.

Rosetta Stone deneme erişim linki için tıklayınız.

Rosetta Stone içerik bilgisi için tıklayınız.

Bilgisayardan erişim adımları için tıklayınız.

Mobilden erişim adımları için tıklayınız.

Rosetta Stone Dil Eğitimi Uzaktan Eğitim