Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik’in Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan ayının feyiz ve bereketiyle dolu günlerini geride bırakırken, bir kez daha bayram sevinciyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızı güçlendiren, manevi yönümüzü derinleştiren önemli zamanlardandır.

Ramazan Bayramı sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını pekiştiren, dostlukları koruyan, toplumun bir arada yaşama arzusunu güçlendiren önemli günlerden birisidir. Toplumumuzu ayakta tutan en önemli manevi değerlerimizden olan Ramazan Bayramlarımızda ailemiz başta olmak üzere eş dost, akraba ile de heyecanımızı, mutluluğumuzu paylaşabilmeyi ümit ediyorum.

Bu güzel temenniler ile başta Konya Teknik Üniversitesi ailemiz olmak üzere, tüm İslam âleminin birlik, beraberlik ve huzur içinde nice bayramlara erişmesini temenni ederim.

Prof. Dr. Osman Nuri Çelik

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü