Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Nuri Çelik'in Ramazan Bayramı Mesajı

Birlik ve beraberlik içerisinde idrak ettiğimiz Mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, sevgi, saygı ve paylaşma gibi toplumumuzu bir arada tutan temel değerlerimizle bir ‘Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Şüphesiz toplumumuzda büyük öneme sahip bayramlarımız, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine, sevgi, saygı gibi bizleri bütünleştiren temel unsurların ön plana çıkmasına vesile olan eşsiz günlerdir. Bu açıdan bayramların içinde bulunduğumuz sosyal ve kültürel yapıya, milletimiz için çok önemli olan manevi değerlere doğrudan katkısı da büyüktür. Toplumumuzu ayakta tutan en önemli manevi değerlerimizden olan bayramlarımızın bize yaşattığı bu atmosferi değerlendirirken ailemiz başta olmak üzere eş dost, akraba ile de heyecanımızı, mutluluğumuzu paylaşmalıyız.

Bu güzel ve umut dolu temenniler ile başta Konya Teknik Üniversitesi ailemiz olmak üzere şehrimizin, ülkemizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, barış, sevgi, kardeşlik ve huzur içinde nice bayramlara kavuşmamızı temenni ediyorum.

Prof. Dr. Osman Nuri Çelik

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü