Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Mesai Saatleri Hk.

Koronavirüs (Covid­19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik,  maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirilmektedir.

Bu çerçevede Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığının 30.11.2020 tarih ve 46676 sayılı yazısı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01.12.2020 tarihli kararı doğrultusunda; 02.12.2020 Çarşamba gününden itibaren Üniversitemizde mesai saatleri 10:00-12:30, 13:00-16:00 saatleri arasında olacak şekilde belirlenmiştir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının İlgili Yazısı İçin Tıklayınız

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü