Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Konya Teknik Üniversitesinden Depremzedelere Yönelik Ayni Yardım Kampanyası

Konya Teknik Üniversitesi olarak depremzedelerimizin yanındayız. Siz de destek olabilirsiniz.

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremin ardından, Konya Teknik Üniversitesi tarafından depremzedelere yönelik “Ayni Yardım Kampanyası” başlatıldı.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve çevre iller Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Kilis, Adıyaman ve Hatay’da da yoğun bir şekilde hissedilen depremin ardından başlatılan "Ayni Yardım Kampanyası" kapsamında, üniversitemiz adına ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere gıda maddeleri, kullanılmamış giysi, ayakkabı, battaniye, uyku tulumu, çadır, ısıtıcı, aydınlatma malzemeleri, mutfak malzemeleri, antibakteriyel ve antivirütik temizlik ve hijyen vb. yardımlar Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi personel ve öğrenci girişinde oluşturulan yardım toplama merkezinde teslim alınarak, Konya Yardım Toplama Merkezlerine ulaştırılacaktır.

Ülkemizin yaşamış olduğu bu üzücü afet nedeniyle konuya duyarlılık gösteren üniversitemizin başlattığı seferberlik ve dayanışma bağlamında, depremzede vatandaşlarımıza katkıda bulunmak isteyen herkesi “Ayni Yardım Kampanyası”na davet ediyoruz.

Ayni yardımda bulunmak isteyen veya yardıma ihtiyaç duyan personelimiz aşağıdaki numaralarla irtibat kurabilir: