Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesi Kantin ve Kafeterya İhale İlanı Hk.

Üniversitemiz Gelişim Yerleşkesi içerisinde yer alan Kantin ve Kafeterya Yeri, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesine göre Açık Teklif usulü ile 2 (iki) yıllığına kiraya verilecektir.

İhale 29.11.2021 tarih saat 10.30 da Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesi Rektörlük Binası  (Akademi Mah. Yeni İstanbul Cad. No:235/1 Selçuklu/KONYA) B Toplantı Salonunda toplanacak olan komisyon huzurunda yapılacaktır. İhale Dokümanı bedelsiz olarak görülebilecektir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların kira şartnamesi satın alması zorunludur. İhale Dokümanı Konya Teknik Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından temin edilecektir.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı