Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Ders Kayıt İşlemleri Hk.

• 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için ders kayıt işlemleri 12-15 Eylül 2022 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Otomasyonu üzerinden yapılacaktır.

• 2022 yılında yeni kayıt olan YKS,Yatay geçişle gelen, dikey geçişle gelen, Af ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin Güz dönemi ders kayıtları İntibak işlemlerinin ardından Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

• İkinci öğretim öğrencileri ve normal öğrenim süresini aşan birinci öğretim öğrencileri öncelikle öğrenci numaraları ile Ziraat Bankasından öğretim ücretini yatıracak daha sonra ders kaydı yapabilecektir.

• Yatay geçişle gelen, dikey geçişle gelen, Af ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin otomasyon kullanıcı oturumlarının ve mail hesaplarının oluşturulması henüz tamamlanmamıştır, sistemlere girişte sorun yaşamamak adına yayınlanacak duyuruları bekleyiniz.

• 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Güz yarıyılı ders dönemi 19 Eylül'de başlayacaktır.

* Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.