Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Ders Geri Bildirim Anketleri Hk.

Değerli Öğrencimiz,

Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve Etik Kurul izni alınan “ders değerlendirme anketinin” Üniversitemizde açık olan Güz yarıyılı derslerine uygulanma süreci başlamıştır. Derslerin, meslek insanı adaylarının öğrenme sürecine katkı sağlaması, içeriklerinin güncel gelişmeler ışığında gözden geçirilmesi ve yürütülmesinde doğru tekniklerin kullanılması büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede, aldığınız derslerle ilgili deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız derslerin gelişmeye açık yönlerinin tespit edilmesine ve etkinliğinin artırılmasına katkı sağlayacaktır. Anketlere bölüm/anabilim dalınızın yüklediği dijital ortamdan (LMS) ulaşabilirsiniz.
Almakta olduğunuz her ders için anketi ayrı ayrı yanıtlamanız gerektiğini hatırlatır, katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörlüğü

KTÜN Konya Teknik Üniversitesi