Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Covid-19 Bütünleme Mazeret Sınavları hk.

Üniversitemiz Senatosunca;

Covid-19 nedeniyle zorunlu izolasyonda olduğu için bütünleme sınavına giremeyen öğrencilerin, durumunu belgelemeleri ve ilgili birime başvurmaları halinde, 14-16 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak mazeret sınavlarına girmesine karar verilmiştir.

Bu aşamada karantinada olduğunuza dair raporunuzu dilekçenize ekleyerek ilgili Fakülte/MYO öğrenci işleri bürosuna ait mail adresine en geç 08 Şubat 2022 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.

Dilekçe için lütfen tıklayınız.

Mail Adresleri:

1. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi mail adresi:                     mimarliktasarim.ogrenciisleri@ktun.edu.tr
  2. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi mail adresi:    muhendislik.ogrenciisleri@ktun.edu.tr
  3. TBMYO mail adresi:                                                           teknikbilimler.ogrenciisleri@ktun.edu.tr