Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere 2020-2021 Bahar yarıyılı uzaktan öğretim ile gerçekleştirilecektir. 1 Mart 2021 saat 08:30 itibari ile Uzaktan öğretim platformumuz öğrenci ve öğretim elemanlarımızın erişimine açılacaktır.
1-3 Mart ders ekleme-çıkarma günleri olması sebebiyle ders aktarımları devam edecektir. Sistem üzerinde eksik ya da fazla ders bildirimlerinizi 4 Marttan itibaren ilgili bölüm sorumlularına iletebilirsiniz.
Bu yarıyıl sanal sınıf(canlı ders) plarformu olarak "Google Meet" kullanılacaktır. Canlı derslere(google meet üzerinden) katılım sağlamak için okulumuzun sizlere vermiş olduğu öğrenci mailiniz ile erişim sağlamanız önem arz etmektedir.

Hızlı linkler
Uzaktan öğretim sistemimize erişmek için tıklayınız
Destek taleplerinizi ilgili bölüm sorumlularına mail yoluyla iletmek için tıklayınız.
Şifre işlemleri için Uzaktan öğretim sayfamızı ziyaret ederek bilgilendirmeleri, kılavuz ve videolarını inceleyebilirsiniz. Uzaktan Öğretim sayfası için tıklayınız.

NOT: Bölüm web sayfanızı ziyaret ederek ders programına erişebilir canlı dersler gün ve saatlerine göz atabilirsiniz.