Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile İlgili Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17 Şubat 2023 tarihli yazısı doğrultusunda, Üniversitemizde bahar yarıyılı eğitim ve öğretimin 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren uzaktan eğitim yöntemiyle başlatılmasına karar verilmiştir.

İşletmelerde mesleki eğitim ve staj eğitimleri yaz aylarında yüz yüze gerçekleşecektir.

Ders kayıt ve Danışman onay işlemleri 23 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmış olup, güncellenen Akademik Takvime ilişkin ayrıntılar en kısa sürede ilan edilecektir.

Uzaktan öğretim kararı 2023 yılı Nisan ayı başında yeniden gözden geçirilecektir. Şartlar elverişli hale gelirse Yükseköğretim Kurulu kararlarıyla harmanlanmış (hibrit) öğretim usulleri de değerlendirmeye alınabilecektir.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü