Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonuçları

Üniversitemiz birimlerine öğretim görevlisi alımına ilişkin, 29 Eylül 2022 tarihinde yapılan Giriş Sınavı sonuçları, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca adayların kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile girdikleri https://ilan.ktun.edu.tr/ web adresinde başvuru yapan adayların kendi başvuru yaptıkları kadroya ilişkin tüm başvuru listesini görecekleri şekilde ilan edilmiştir.

Kazanan adayların aşağıda istenen belgeler ile birlikte en geç 14 Ekim 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili birimlere şahsen başvurması gerekmektedir. İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecek olup, yerlerine yedek adaylar çağrılacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Dilekçe
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  3. Onaylı Diploma ve Transkript Fotokopileri
  4. ALES Belgesi
  5. Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)
  6. 6 Adet Vesikalık Fotoğraf
  7. Barkodlu SGK Hizmet Dökümü
  8. Hizmet Cetveli (Daha önce bir resmi kurumda çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar getireceklerdir.)
  9. Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)
  10. Sağlık Kurulu Raporu (Tıp Fakültesi ya da Devlet Hastanesinden)
  11. Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)
  12. Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

NOT: Halen herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışmakta olanlar, kurumlar arası naklen atanma dilekçesi ile yukarıda gösterilen belgelerden, Sağlık Kurulu Raporu haricindeki diğer belgeleri getirecektir.