Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

Öğretim Elemanı İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz birimlerine öğretim elemanı alımına ilişkin, 20.05.2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanımızda yer alan araştırma görevlisi kadrolarının Ön Değerlendirme sonuçları, Kişisel Verilerin Koruması Kanunu uyarınca adayların kendi kullanıcı adı ve şifreleri ile girdikleri https://ilan.ktun.edu.tr/ web adresinde başvuru yapan adayların kendi başvuru yaptıkları kadroya ilişkin tüm başvuru listesini görecekleri şekilde ilan edilmiştir.

Giriş Sınavları 22 Haziran 2022 Çarşamba günü yapılacaktır.

Sınav yeri ve saati bilgileri sonuç tablolarının altında yazmaktadır.

*  2022-02 İlan Nolu Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosu için yayımlanan ön değerlendirme sonucunda, ilana başvuran adaylardan birinin itirazı neticesinde güncelleme yapılmıştır.

İlgili adaylara duyurulur.

Ön Değerlendirme sonucuna ilişkin itirazlar kadronun ilan edildiği birime yapılacaktır.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna ait öğretim görevlisi kadro ilanları, ilan metninde yer alan “İdarenin uygun görmesi halinde ilanın her aşaması iptal edilebilir veya düzeltme metni yayımlanabilir.” hükmü uyarınca, 14.06.2022 tarih ve 31866 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İPTAL İLANI gereğince iptal edilmiştir.

Söz konusu kadrolar ileri bir tarihte yeniden ilan edilecektir.

İlgililere duyurulur.