Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2024 Yılı Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınav Duyurusu

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Üniversitemizde görevli idari personeline yönelik Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Anadolu Üniversitesine yaptırılacak olan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği merkezi yazılı sınavları 10 Kasım 2024 Pazar günü saat 14:30’da tek oturum halinde gerçekleştirilecektir.

Sınava katılacak adaylar, sınav takviminde belirtilen 30 Eylül – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinin “Aday İşlemleri Sistemi” (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) üzerinden sınav başvurularını yapacaktır. İlgili tarihler arasında başvuru sürecini tamamlamayan adayların başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Anadolu Üniversitesi tarafından verilen sınav hazırlık, sınavın gerçekleştirilmesi ve değerlendirilmesi hizmeti karşılığında her aday, KDV dâhil 1.250 (binikiyüzelli) TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında Anadolu Üniversitesinin “Aday İşlemleri Sistemi” üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

Yazılı sınav sürecine ilişkin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının duyurusuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

YAZILI SINAV DUYURUSU

NOT: Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, başvuru yapan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.