Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme Sonuçları

YKS İkinci Ek Yerleştirme Sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemizi tercih ederek 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre bir bölüme/programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 26 Ekim - 01 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 26 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

26-31 Ekim 2021 tarihinde e-devletten e-kayıt yaptıracak öğrencilerimizden herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Önemli Not:

Covid-19 Pandemisi sebebi ile öğrencilerin e- devlet üzerinden e-kayıt yaptırarak işlemlerini tamamlamaları önemle rica olunur. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu ‘‘Üniversite E-Kayıt“ uygulamasını tıklayarak ‘‘https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit“ adresi üzerinden kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

1. E-kayıt yapanların Üniversitemize başvurarak tekrar yüzyüze kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.
  2. Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerden belge istenmemektedir.
  3. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Öğrenci Katılım Payları (İkinci Öğretim Ücretleri) Vakıfbank Şubeleri aracılığıyla tahsil edilecektir. Öğrenci numarası ile herhangi bir Vakıfbank Şubesine başvurarak Öğrenci Katkı Pay’ının yatırılması mümkündür.
  4. Katkı Payını yatırmayan öğrencilerin ders kaydı yapılmayacaktır.

Öğrenci numaranıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

TC KİMLİK NO İLE ÖĞRENCİ NUMARASI SORGULAMA