Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2021 Yılı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuçları

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Üniversitemizde görevli idari personel için 17 Eylül 2021 tarihinde ilan edilen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına  müracaat eden adayların başvurularına ilişkin değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarına itirazlar 11-15 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, yazılı sınava girmeye hak kazanan kesinleşen aday listeleri ve diğer bilgiler 02 Kasım 2021 tarihinde yayımlanacaktır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuç Listesi için tıklayınız.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, başvuru yapan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.