Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2021-2022 Eğitim Öğretim Bahar Yarı Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Başvuru Süresinin Uzatılması Hk.

Üniversitemiz çeşitli birimlerinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Bahar Yarı Yılında çalıştırılacak Kısmi Zamanlı Öğrenci sayıları aşağıdaki tabloda belirtilmektedir. Öğrencilere aylık  25 saati aşmamak üzere brüt 20.85 TL. saat ücreti ödenecektir.

Kısmi Zamanlı olarak çalışmak isteyen öğrencilerimizin 25.02.2022 tarihine kadar  ilgili başvuru yerlerine Başvuru Formu ve aşağıda belirtilen belgelerle başvurmaları gerekmektedir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

a) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

b) Yeni tarihli öğrenci belgesi,

c) Bir adet fotoğraf,

d)Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (öğrenim görülen Birimin öğrenci işleri tarafından belgelenir)

e) Banka hesap numarası (Vakıfbank Selçuk Üniversitesi Kampüs Şubesi),

f) Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi (Tarih Kısımları Boş bırakılacak) (Form 4),

g) Sağlık Provizyon Aktivasyon Belgesi (E-Devlet üzerinden veya SGK'dan öğrenci kendisi alacaktır),

h) Bir Önceki eğitim yılına ait, onaylı transkript,

ı) Okuyan kardeşlere ait Öğrenci Belgesi,

i) Çalışan anne ve/veya babaya ait, başvuru tarihinden bir ay önceki MAAŞ BORDROSU,

J) Şehit olan anne/baba için ŞEHİTLİK BELGESİ,

k) Gazi olan anne/babaya ait GAZİLİK BELGESİ,

l) En az %40 engelli ise bu durumunu kanıtlayan belge,

m) Başvuru formu.

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILACAK ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

(1) Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle aşağıda belirtilen şartları taşıyan öğrenciler, yükseköğretim kurumlarında kısmi zamanlı öğrenci olarak geçici işlerde çalıştırılabilir:

a) Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, çalıştırılacağı yükseköğretim kurumunun kayıtlı öğrencisi olmak,

b) Disiplin cezası almamış olmak,

c) Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak, ç) Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile yükseköğretim kurumu arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle sözleşmesi feshedilmemiş olmak,

d) Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

e) Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

f) Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

(2) Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrencilerden normal eğitim-öğretim süresi içinde okuyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak dışında yukarıdaki şartlar aranmaz.

KZÖ ÇALIŞTIRILACAK BİRİM ADI

KONTENJAN