Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

(YÖS) Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Başvuru ve Kayıtları Hk.

Yurtdışından veya yabancı uyruklu öğrenci başvuru ve kayıt için;

1. Başvurular; Konya Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na ilanda belirlenen tarihler arasında yapılır.
  2. Başvuru için gerekli olan belgeleri süresi içerisinde teslim etmek şartıyla, kişisel olarak ya da posta yolu ile yapılabilir.
  3. Başvuruların kabulünde, evrakların Üniversiteye ulaşma tarihi dikkate alınır, postadan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmaz.
  4. Başvuru sonuçları Üniversitenin www.ktun.edu.tr ve ilgili birimin web sayfasında duyurulacaktır.
  5. Kayıtlar, ilanda belirtilen tarihte ilgili Fakülte/MYO merkezi öğrenci işleri tarafından yapılır.
  6. Adayların kayıtlar esnasında belgelerini şahsen ve eksiksiz getirmeleri zorunludur.

Adres: Konya Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Ardıçlı Mah. Rauf Orbay Cad. 42250,

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlık Binası Zemin Kat

Selçuklu/KONYA

Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Esaslar tıklayınız.

Konya Teknik Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabulü Yönergesi tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenci (YÖS) Kontenjanları tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavları (YÖS) Kabul Edilen Üniversiteler tıklayınız.

Yurt Dışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Takvimi tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenci (YÖS) Başvuru Formu tıklayınız.