Erasmus+ Koordinatörlüğü

Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu çalıştayı gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Koordinatörlüğünde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ortaklığında kabul edilen Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu (2020-1-TR01-KA103-083746) çalıştayı Uluslararası İlişkiler ofislerinin katılımıyla 26 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Start Up Projesi 2020-2024 yılları arasınds 3 sözleşme dönemi boyunca hibe almak üzere akredite olmuştur.

Projenin çalıştayında; Ortak oluşturulacak seçim kriterleri ,Web sayfası ve başvuru otomasyonu, Promosyon ürünleri, Hareketlilik organizasyonu bütçesinin kullanımı, Hareketlilikle ilgili işleyiş ve Takvim, raporlama vb. konuları konuşulmuştur.

Google meets

Konya Teknik Üniversitesi Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu