Kimya Mühendisliği

STAJ İŞLEMLERİ

Staj Defterlerinin Teslimi ve Değerlendirmesi

Hazırladığınız staj defterinin her sayfasını firma yetkilisine imzalattıktan sonra, onaylı pratik sicil fişi ile birlikte taratıp tek bir PDF dosyası halinde stajkimya@ktun.edu.tr adresine 15.11.2020 tarihine kadar göndermelisiniz.

Staj defterinizi gönderirken aşağıdaki hususlara uymanız önem arz etmektedir.

• Staj defteri ve pratik sicil fişi tek bir PDF dosyası olmalıdır.
  • PDF dosyasının adı Okul numaranız-Ad Soyad- Staj Türü olmalıdır. (Örn:171216003-Duygu BİRCAN-İşletme Stajı)
  • E-mail konu başlığını Okul numaranız-Ad Soyad- Staj Türü olmalıdır. (Örn:171216003-Duygu BİRCAN-İşletme Stajı)
  • Mail içeriğinde; Tel numaranızı ve mail adresinizi (tercihen öğrenci mail adresiniz) yazınız.

Staj değerlendirmeleri online olarak yapılacak; tarihi ve staj savunmanızı yapacak Öğretim Üyesi ilerleyen zamanlarda duyurulacaktır (Duyuruları takip ediniz).

Staj ile ilgili tüm sorularınız için stajkimya@ktun.edu.tr adresinizi kullanınız. Şahsi telefonlara ve mail adreslerine gönderiler soru ve sorunlar cevaplanmayacaktır.

Sadece stajı kalmış olan mezun durumundaki öğrenciler ise yukarıdaki kuralları göz önüne alarak hazırladıkları staj defterlerinin konu başlığı MEZUN-Ad Soyad olacak şekilde gönderiniz.

Mezun öğrencilerin staj savunmaları aynı hafta içinde yapılmaya çalışılacaktır.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Staj Komisyonu