Harita Mühendisliği

MÜDEK Tarafından Bölümümüze Saha Ziyareti Gerçekleştirildi

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Değerlendirme Takımı, Harita Mühendisliği Lisans Programını değerlendirmek üzere Bölümümüzü, Üniversitemiz Rektörlük birimlerini ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültemizi ziyaret etmiştir.

28-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen ziyarette, Harita Mühendisliği Lisans Programımız 10 farklı ölçüt üzerinden değerlendirmeye tabi tutulmuştur. MÜDEK Değerlendirme Takımının ziyareti 3. gün sonunda çıkış bildirimi ile tamamlanmıştır. MÜDEK Değerlendirme Takımı, değerlendirme raporunu Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda KTÜN heyetine açıklanmıştır.

MÜDEK Değerlendirme Takımı Heyetine, Rektörlük birimlerimize, Fakültemiz Yönetimine, Bölümümüz Akademik ve İdari Personeline, yapılan toplantılara katkı sunan tüm iç ve dış paydaşlarımıza Harita Mühendisliği Bölümü olarak teşekkürü bir borç bilir şükranlarımızı sunarız.

KTUN Harita Mühendisliği Bölümü MÜDEK