Kariyer Merkezi

KARİYER MERKEZİ GÜNEY KARİYER FUARINA KATILDI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde’’ temasıyla üniversitelerin, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının işbirliği ile gerçekleştirilen, Bölgesel Kariyer Fuarları kapsamında düzenlenen Güney Kariyer Fuarı 2022 18 – 19 Mart 2022 tarihlerinde düzenlendi. Güney Kariyer Fuarı’na öğrencilerimiz, KTÜN Kariyer Merkezi Koordinasyonluğunda Merkez Müdürü Doç. Arife Deniz Oktaç Beycan, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Melih Kurnalı ve Öğretim Görevlisi Merve Gül Koçakoğlu ile katılım sağladı. Etkinlikte öğrencilerimiz, çok sayıda firma, kurum ve kuruluş ile bir araya gelerek kamu ve özel sektör temsilcilerine staj ve iş imkânı için özgeçmişlerini verme şansı yakaladılar. Aynı zamanda öğrencilerimiz çeşitli yarışmalara katılarak ödül kazanmakla birlikte kariyerin her alanıyla ilgili bilgi edinebilecekleri çeşitli workshop etkinliklerine katılarak kamu ve özel sektör kurumlarında çalışan uzmanları dinleme imkânı elde ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Babür Özçelik fuarı ziyaret ederek ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nin canlı yayınına katılarak değerlendirmelerde bulundu. Rektörlüğümüze destekleri için Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve Selçuklu Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ KTUN