Diploması Hazır Olan Yeni Mezunlar Listesi (18.03.2021)

18.03.2021 tarihi itibariyle mezuniyet hakkı kazanmış ve diplomaları hazır hale getirilmiş lisansüstü öğrencilerimizin listesine bu bağlantıdan ulaşılabilir. Mezuniyet hakkı kazanmış öğrencilerimizin diplomalarını teslim alabilmeleri için enstitü öğrenci işleri bürosuna (Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi B Blok 1. Kat) müracaat etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Diplomalar bizzat öğrencinin kendisine veya noter vekaleti verdikleri kişilere teslim edilecektir. Ayrıca, diplomalar teslim alınırken öğrenci kimlikleri ve ilişik kesme formu (LEE Form No 27) enstitü öğrenci işleri bürosuna teslim edilecektir. Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri ilişik kesme formunun "Danışman", "Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanlığı" ve "Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü" bölümlerini, Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri ise sadece "Danışman" ve "Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanlığı" bölümlerini imzalatıp teslim edeceklerdir.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü​

​​​​​​​Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Diploma