Harita Mühendisliği

Bölüm İçi Seminer ile ERASMUS+ Kapsamında Yapılan Personel Eğitim Alma Hareketliliği Hakkında Bilgilendirme

2023-2024 bahar dönemi Erasmus+ programı personel eğitim alma hareketliliği kapsamında Padova Universitesi (İtalya) CIRGEO araştırma merkezinde akademik işbirliği faaliyetlerini gerçekleştiren bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi H. Bilgehan Makineci, edindiği akademik ve kültürel tecrübelerini aktardığı bölüm içi çalıştay-seminer 25.07.2024 Perşembe günü gerçekleştirilmiştir. Sunum ve karşılık soru-cevap şeklinde yapılan etkiliğe bölümümüz öğretim elemanları ve Konya Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bilgehan KEKEÇ Hocamız da katkı sağlamıştır. Tüm ilgilenenlere teşekkürlerimizi sunar, gelecek etkinliklerde yine hep birlikte olmayı temenni ederiz.

KTUN Harita Mühendisliği Bölümü ERASMUS+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği