Harita Mühendisliği

Bölümümüz ve Tapu ve Kadastro Kurumumuz işbirliği ile "CUMHURİYETİN 100. YILINDA MÜLKİYETİN GARANTİSİ TAPU KADASTRO" Konferansı gerçekleştirildi.

23 Mayıs 2024 tarihinde Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Halil Cin Konferans Salonu'nda Harita Mühendisliği Bölümü ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü işbirliğiyle "CUMHURİYETİN 100. YILINDA  MÜLKİYETİN GARANTİSİ  TAPU KADASTRO" Konferansı gerçekleştirilmiştir.

Konuşmacılar TKGM Genel Müdür Yardımcısı Adil Hakan AYBER, Kadastro Dairesi Başkanı Mustafa ASLAN, Tapu Dairesi Başkanı Hasan ÇELİK ve Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanı Dr.Mustafa AKKUL ile öğrencilerimiz ve akademik kadromuz için yaptıkları sunumlarla, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün güncel hizmetleri, teknolojileri ve gelecek hedefleri hakkında bilgi paylaşmışlardır. Sunumlardan sonra soru-cevap kısmı ile verimli geçen bir etkinlik daha tamamlanmıştır.

Bu değerli etkinlik için tüm katılımcılarımıza ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Birlikte daha nice başarılı etkinlikler gerçekleştirmek dileğiyle!

KTUN TKGM Harita Mühendisliği