Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü

''Otizmin Farkındayız''

3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Konya Teknik Üniveristesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü, KTÜN Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı ve KTÜN Mimarlık Bölümü Gönüllülük çalışmaları öğrencileri tarafından  03.12.2021 tarihinde saat 09.00 da SOBE (Selçuklu Otizimli Bireyler Eğitim) Vakfında otizimli çocuklarla birlikte kahvaltı ve etkinlik yapılacaktır. Kahvaltı sonrası Otizm Araştırmaları Sempozyumuna katılım sağlanacaktır.

Etkinliğin amacı Konya Teknik Üniveristesinin Otizimin farkında olduğunun öğrencileri ile birlikte Otizmin tanısına ve eğitimine destek verdiğinin duyurulmasıdır. 3 Aralık gününü otizmli çocuklara birlikte geçirmek, empati ve deneyim farkındalığı yaşayarak toplumsal kaynaşmaya destek olmak etkinliğin hedefleri arasındadır.

Ktün Ktün Engelli Öğrenci Birimi Otizmn Farkındayız SOBE