Endüstri Mühendisliği

2020-2021 Güz Dönemi Lisans Programı Ara Sınavlarına İlişkin Duyuru

1. Öğrencilerin sınavlara katılmadan önce üniversitemizin paylaştığı 23 Kasım tarihli ve “Uzaktan Eğitim Yoluyla Yapılacak Sınavlara İlişkin Duyuru Hk.” Başlıklı duyuru altında bulunan “Sınav Usul ve Esasları; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi” isimli belgeyi okumaları gerekmektedir.
  2. Sınavlar lms.ktun.edu.tr adresli uzaktan eğitim sistemimiz üzerinden gerçekleştirilirken, öğrencilerin sınavlara katılımlarını kontrol ve takip etmek amacıyla Google Meet platformu kapsamındaki sanal sınıflardan yararlanılacaktır ve öğrencilerin programda belirtilen sınav başlama saatlerinden 20 dakika önce Google Meet üzerinden kayıtlı oldukları sanal sınıflara @ktun.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarını kullanarak giriş yapmaları gerekmektedir. @ktun.edu.tr uzantılı e-posta hesabına giriş yaparken sorun yaşayan öğrencilerin bilgilerini içeren bir maili destek@ktun.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.
  3. 2020-2021 Güz Dönemi Lisans Programı ara sınav sanal sınıf yoklama listeleri aşağıda paylaşılmıştır. Öğrencilerin almış oldukları dersler doğrultusunda aşağıda bulunan sanal sınıf yoklama listelerinden isimlerini kontrol etmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca öğrencilerin katılacakları Google Meet sanal sınıf linkleri, uzaktan eğitim sistemi üzerinden ilgili dersler altındaki sınav modüllerinde paylaşılacaktır ve buradan yoklama için sanal sınıflara erişim sağlanabilecektir.

Uzaktan eğitim sistemi üzerindeki derslere ve sanal sınıf yoklama listelerine ilişkin olası eksiklikler ile ilgili olarak öğrencilerin en kısa süre içerisinde uzaktanendustri@ktun.edu.tr adresine durumu belirten bir mail göndermeleri gerekmektedir.

Sanal sınıf yoklama listeleri için tıklayınız.

ara sınav lisans güz dönemi