Erasmus+ Koordinatörlüğü

2019 Sözleşme Dönemi Staj Hareketliliği 2. İlan Başvuru Sonuçları

Erasmus+ Programı 2019 Sözleşme Dönemi Staj Hareketliliği 2. İlan sonuçları aşağıdaki gibidir.

ADI

SOYADI

BAŞVURU SONUCU

Ah*** Sh***

Ha***

Ah*** Al***

Ad***

Gho*** Sar***

Mo***

Mam*** Mu*** Tha*** Sa***

Al*** Qa***

Naj***

Hai***

Nas*** Ja***

Beh***

Qay*** M. M.

Mah***

Sad*** Al*** Ha***

Al***-Sh***

BAŞARILI

• Öğrencilerimiz dil puanlarını öğrenmek için ofisimizle e-posta aracılığıyla irtibata geçebilirler.
  • Liste alfabetik sıralıdır.
  • Konya Teknik Üniversitesi 2019 hibe dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği 2. ilan için 32 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Başvuran tüm öğrenciler, tüm şartları sağladığı için başvuruları kabul edilmiştir.
  • Ekteki listede “Staj Hareketliliği” başvurularının değerlendirildiği sonuç ilanı yer almaktadır. Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.
  • Programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimiz için 12.10.2021 tarihinde saat 10.30’da online oryantasyon toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantı linki 11.10.2021 tarihinde e-posta aracılığıyla paylaşılacaktır. Sorularınız için lütfen erasmus@ktun.edu.tr adresine eposta ile ulaşınız.
  • Toplantıya “ktun.edu.tr” uzantılı e-mail adreslerinizle katılmanız gerekmektedir.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü
(Öğrenci Girişi Mimarlık Fakültesi Tarafındadır)