Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

2020-2021 Bahar Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş ve Merkezi Yerleştirme Puanı (EK MADDE-1) İle Yatay Geçiş İşlemleri Hakkında Bilgilendirme

Kurumlararası Yatay Geçişler, Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,  Çift  Anadal,  Yan  Dal  ile  Kurumlar  Arası  Kredi  Transferi Yapılması  Esaslarına  İlişkin Yönetmelik hükümlerine göre yapılmaktadır.

Bahar yarıyıllarında yapılacak olan Kurumlararası yatay geçişler sadece ÖNLİSANS programları içindir. Başvuru Takvimi ve Kontenjanlar ile ilgili bilgilere, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Web sayfasındaki duyurulardan erişilebilecektir.

Üniversitemize Bahar Yarıyıllarında Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) öğrenci alımı yapılmamaktadır. Üniversitemiz Merkezi Yerleştirme Puanı ile (Ek Madde-1) sadece Eğitim Öğretim yılı başlarında öğrenci alımı yapmaktadır.