2024 Yılı Görevde Yükselme Ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuçları

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca, Üniversitemizde görevli idari personel için 16 Mayıs 2024 tarihinde ilan edilen Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavına  müracaat eden adayların başvurularına ilişkin değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru sonuçlarına itirazlar 01-05 Temmuz 2024 tarihleri arasında dilekçe ile Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü aracılığıyla Personel Daire Başkanlığına yapılacak olup, yazılı sınava girmeye hak kazanan kesinleşen aday listeleri 23-29 Temmuz 2024 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavı Başvuru Sonuç Listesi için tıklayınız.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup, başvuru yapan adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.