2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Dersleri Hakkında Önemli Duyuru

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ 31.03.2023 TARİHLİ KARARLARI DOĞRULTUSUNDA ÜNİVERSİTEMİZDE 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA 03.04.2023 TARİHİ İTİBARİYLE;

1. Derslerin devam şartı aranmaksızın; senkron ders kayıtları ve ek kaynaklarını içeren uzaktan öğretim altyapısı desteği ile hibrit şeklinde eğitim-öğretime geçilmesine,
  2. Ara sınav ve mazeret sınavlarının uzaktan sınav şeklinde yapılmasına;
  3. Yılsonu sınavı, bütünleme, tek ders gibi sınavların nasıl yapılacağının Üniversite Senatosu tarafından belirlenmesine karar verilmiştir.

NOT: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının konuya ilişkin kararlarında değişiklik olması veya yeni kararlar alınması durumunda dersler ve sınavlarla ilgili yeni bilgilendirme yapılacaktır. Konya deprem bölgesine destek veren iller arasında olduğundan KYK yurtlarında depremzedeler barınmaktadır.