Sinema Topluluğu

Hakkımızda

Konya Teknik Üniversitesi Sinema Topluluğu, üniversite yaşantımıza sinemanın zengin dünyasını dahil etme amacını taşımaktadır. Kuruluşumuzun temel misyonu, üyelerimize sinemanın estetik, kültürel ve edebi değerlerini keşfetme fırsatı sunarak, onların sanatsal bakış açılarını genişletmektir. Aynı zamanda, sosyal etkinlikler aracılığıyla üyelerimizin bir araya gelmesini ve kültürel bir bağ oluşturmasını hedeflemekteyiz. Sinema Topluluğumuz, film ve tiyatro gösterimleri, sinema sohbetleri, seminerler, müzik etkinlikleri, sanat atölyeleri ve tematik etkinlikler gibi çeşitli etkinlikler düzenleyerek üyelerimizi sanatın farklı alanlarıyla buluşturmayı amaçlamaktadır. İlham veren unutulmaz anılar biriktirmek için form aracılığıyla topluluğumuzun bir parçası olabilirsiniz.

Topluluk üye formu