Duyuru Detay

Anasayfa > Duyurular > Duyuru Detay

“Psikolojik Danışma Hizmeti” Hk.

Konya Teknik Üniversitesi; eğitim öğretim kalitesine verdiği önem kadar, öğrenci ve personellerinin ruhsal, zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarını da önemsemektedir. Bu kapsamda öğrencilerimize ve personellerimize yönelik Kariyer Merkezi personelimiz Öğretim Görevlisi Merve Gül Koçakoğlu  tarafından “Psikolojik Danışma Hizmeti” verilmeye başlanmıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

NASIL RANDEVU ALABİLİRİM?

Psikolojik Danışmanlık Hizmeti almak için ilk olarak randevu alınması gerekmektedir.

Randevu almak için, Konya Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi sayfasından indireceğiniz öğrenciyseniz “Öğrenci Başvuru Formu'nu”; akademik  personelseniz “Akademik Personel Başvuru Formu'nu”, idari personelseniz  “İdari Personel Başvuru Formu’nu” doldurup e-posta eki olarak pdr@ktun.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Başvurunuzu takiben aranacak ve randevunuz oluşturulacaktır. Yoğun dönemlerde randevu süreci 2-6 hafta sürebilir. Formun sonunda uygun olduğunuz gün ve saatlerin sorulduğu kısma mümkün olan en fazla zamanı belirtmek randevu sürecinizi hızlandıracaktır.

KİMLER RANDEVU ALABİLİR?

Konya Teknik Üniversitesi’nde kayıtlı olan tüm öğrenciler ve personeller psikolojik danışma hizmetine başvurabilirler. Üniversitemizde, bu hizmet ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Süreç ile ilgili sorularınız varsa pdr@ktun.edu.tr ye e-posta gönderebilirsiniz.

Öğr. Gör. Merve Gül KOÇAKOĞLU/Uzman Psikolojik Danışman

Psikolojik Danışmanlık Nedir? videosunu izlemek için tıklayınız.

Psikolojik Danışma Hizmetinin İlkeleri Nelerdir? Gizlilik Gerçekten Var Mıdır? videosunu izlemek için tıklayınız.

Hangi Durumlarda Psikolojik Danışma Hizmeti Alabilirim? videosunu izlemek için tıklayınız.

Psikolojik Danışma Hizmetinden Yararlanabilmem İçin Ne Yapmalıyım? videosunu izlemek için tıklayınız.

Stresin Reçetesi Nedir? videosunu izlemek için tıklayınız.