Personel Daire Başkanlığı

Öğretim Elemanı İlanı Sınav Sonuçları

Üniversitemiz birimlerine Öğretim Görevlisi alımına ilişkin 28.12.2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın, 23 Ocak 2020 tarihinde yapılan Giriş Sınavı sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

Kazanan adayların aşağıda istenen belgeler ile birlikte en geç 07 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili birimlere şahsen başvurması gerekmektedir. İlgili sürede başvuru yapmayan adaylar atanma hakkını kaybedecek olup, yerlerine yedek adaylar çağırılacaktır.

ATAMA İÇİN GEREKLİ BELGELER

1)      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2)      Onaylı Diploma Fotokopileri

3)      Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)

4)      6 adet vesikalık fotoğraf

5)     Hizmet Cetveli (Daha önce bir resmi kurumda çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar getireceklerdir.)

6)      Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)

7)      Sağlık Kurulu Raporu (Tıp Fakültesi ya da Devlet Hastanesinden)

8)      Mal Bildirim Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

9)     Tedavi Yardım Beyannamesi    (İndirmek için tıklayın)

NOT: Halen herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışmakta olanlar, kurumlar arası naklen atanma dilekçesi ile yukarıda gösterilen belgelerden, Sağlık Kurulu Raporu haricindeki diğer belgeleri getirecektir.

SINAV SONUÇLARI

İLAN NO BİRİMİ BÖLÜM ANABİLİM DALI / PROGRAMI KADRO
2019-21

Mühendislik ve Doğa Bilimleri

Fakültesi

İnşaat Mühendisliği Mekanik Arş. Gör.
2019-22 Rektörlük Ortak Dersler İngilizce Öğr. Gör.
2019-23 Teknik Bilimler MYO Elektrik ve Enerji

Nükleer Teknoloji ve Radyasyon

Güvenliği

Öğr. Gör.
2019-24 Teknik Bilimler MYO İnşaat Yapı Yalıtım Teknolojisi Öğr. Gör.
2019-25 Teknik Bilimler MYO Makine ve Metal Teknolojileri Tarım Makineleri Öğr. Gör.
2019-26 Teknik Bilimler MYO Bilgisayar Teknolojileri Bilgisayar Programcılığı Öğr. Gör.
2019-27 Teknik Bilimler MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenliği Öğr. Gör.

Konya Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Sınav Sonucu